De aanvraag voor een nieuwe branche- erkenning van het RI&E instrument Kunsteducatie en -participatie is verlengd voor wederom 3 jaar:
https://www.rie.nl/instrumenten/kunsteducatie-en-participatie/

Het branchespecifieke RI&E-instrument heeft de instemming van een gecertificeerde arbo-kerndeskundige en van de werkgevers- en werknemersorganisaties, betrokken bij de CAO in de branche. Daarmee wordt voldaan aan de voorwaarden die sinds 1 april 2011 van kracht zijn voor het verkrijgen van een RI&E-erkenning.

Het instrument ‘Kunsteducatie en-participatie’ geplaatst op www.rie.nl, is op 17 mei 2021 voorzien van het groene RI&E-erkenningsicoontje. De bedrijven in de branche kunsteducatie met maximaal 25 werknemers kunnen zo zien dat zij in aanmerking komen voor toetsingsvrijstelling.

Deze erkenning blijft 3 jaar geldig.

Met een RI&E worden de veiligheidsrisico’s in de organisatie in kaart gebracht. Aan de hand van de inventarisatie kan de organisatie passende maatregelen nemen om de veiligheid te verbeteren. Omdat de RI&E Kunsteducatie branche-erkend is, hoeft deze daarom niet per organisatie getoetst te worden. De RI&E wordt kostenloos door OAK aangeboden.

Vraag een inlogcode aan via:
https://ww91.humancapitalcare.nl/a95r/license/order.rails?tag=ED4KU

Als je al een inlogcode hebt kun je direct starten via:

https://ww91.humancapitalcare.nl/a95r/login/login.rails?tag=ED4KU

De sociale partners in de sector Kunsteducatie zijn: